Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme varmistaa että sivumme palvelevat sinua mahdollisimman hyvin. Mikäli jatkat muuttamatta asetuksia, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön sivustollamme. Yksityisyyskäytäntö | EvästekäytäntöOK, I understand

Ultima

Kestävää, tulevaisuuteen kurkottavaa ruokaa ja uudenlaisia kokemuksia


Ultima kokeilee, miten kiertotalous toimii suomalaisessa ravintolassa ja miten ravintola asemoituu koko ruokatalousjärjestelmään. Uudenlainen asenne on tarpeen alkutuotannossa, ruoanvalmistuksessa ja kulutuksessa, jotta maailma kestää meitä ihmisiä tulevaisuudessakin. Tulevaisuus väikkyy hyperlokaalissa Ultimassa siinä, että asiakkaat voivat nähdä seuraavan ateriansa kasvavan ympärillään. Ultimassa on hydroponinen kasvihuonejärjestelmä, joka tuottaa salaatteja, yrttejä ja muuta vihreää. Ravintolassa on myös sieniä, ja perunat pulskistuvat ilmajuurista eli aeroponisesti. Kaikki tapahtuu asiakkaiden silmien edessä. Ravintola on visuaalisesti elämyksellinen ja unenomainen. 

Ultiman keittiöpäälliköt Henri Alén ja Tommi Tuominen ovat Suomen arvostetuimpia kokkeja. Ennen Ultimaa he kohottivat suomalaisen perinneruoan uusiin korkeuksiin ravintola Finnjävelissä. 

Ultima 
Eteläranta 16
00130 Helsinki

restaurant-ultima.fi

Tiedustelut ja pöytävaraukset vastaanotostamme: 

09 681 930 I info@hotelhaven.fi

  • Veloitukseton internet
  • Parhaan hinnan takuu

Miksi varata suoraan sivuiltamme hotelhaven.fi →
Varaa nyt

Saapuminen

Lähtö