Havenin brunssi – Havenly Brunch

Havenly Brunch on ainutlaatuinen sunnuntaibrunssi Helsingin keskustassa, meren äärellä Etelärannassa. Brunssi on vastustamaton yhdistelmä herkkuja ja vastuullisia valintoja, elämyksen kruunaa upea miljöö merinäköalalla.

Havenin Executive Chef Toni on rakkaudella suunnitellut herkullisen kokonaisuuden, jossa parhaat maut kohtaavat ainutlaatuisen tunnelman. Brunssin maut on suunniteltu vastuullisuus sekä terveellisyys mielessä, herkuttelua unohtamatta. Löydät menusta paljon tuoreita kasviksia ja kalaa sekä klassikoita Havenin tyyliin.

Brunssi on tarjolla Restaurant Havenissa, joka sijaitsee merikapteeni Sundmanin entisessä asuintalossa. Rakennus on yksi Helsingin keskustan vanhimmista – ja kauneimmista – kivitaloista. Huomaamattoman porttikongin kautta pääset portaita pitkin upeaan, romanttiseen ruokasaliin, jossa kakluunit ja merinäköala luovat ainutlaatuisen tunnelman. Todellinen salattu paratiisi kivenheiton päässä Kauppatorilta!


 • Mikä? Helsingin ihastuttavin sunnuntaibrunssi
 • Milloin? Sunnuntaisin klo 12.30 – 15 (pois lukien pääsiäisenä) – viimeiset pöytävaraukset klo 13.45
 • Missä? Restaurant Haven, Unioninkatu 17, 00130 Helsinki
 • Paljon? 40 € / henkilö, alle 12v puoleen hintaan. Huomioithan ystävällisestä, että erikoispäivinä menun hinta voi vaihdella.
 • Erikoisruokavaliot? Rakkaudella huomioitu jo valmiiksi; menu on kasvis-kalapainotteinen ja vegaanisia tuotteita löytyy myös runsaasti! Tiedustele lisää: events@hotelhaven.fi
 • Erikoispäivät?
  1.9.2024 Itämeriviikko-teema
  13.10.2024 Stadin Silakkamarkkinat -teema
  10.11.2024 Isänpäivän erikoismenu, hinta 52 € / henkilö (menu julkaistaan lähempänä)
 • Brunssin kesätauko: Kevään viimeinen brunssi herkutellaan 16.6., minkä jälkeen brunssi palaa kesätauon jälkeen 18.8.

Lämpimästi tervetuloa kokemaan unohtumaton, ihana Havenin brunssi ❤️Ystävällisesti huomioitehan peruutusehdon isänpäivän brunssille 10.11.2024: Varausten peruutukset ja muutokset tulee tehdä 6.11.2024 klo 14.00 mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetyistä varauksista ravintola veloittaa 52€ per peruttu henkilö.

Saapumatta jättämisestä veloitetaan 52€ per henkilö.
Havenly Brunch & Stay

Taivaallinen viikonloppu Havenissa: saavutte lauantaina oman huoneen tai sviitin rauhaan, rentoudutte ja nautiskelette yhdessäolosta ystävän tai rakkaan kanssa, nukutte pitkään, ja juhlistatte viikonloppua sunnuntaiaamun Havenly Brunch -brunssilla.

 • Veloitukseton internet
 • Parhaan hinnan takuu

Miksi varata suoraan sivuiltamme hotelhaven.fi →
Varaa nyt

Saapuminen

Lähtö