Havenin brunssi – Havenly Brunch

Havenly Brunch on ainutlaatuinen sunnuntaibrunssi Helsingin keskustassa, meren äärellä Etelärannassa. Brunssi on vastustamaton yhdistelmä herkkuja ja vastuullisia valintoja, elämyksen kruunaa upea miljöö merinäköalalla.

Havenin Executive Chef Toni on rakkaudella suunnitellut herkullisen kokonaisuuden, jossa parhaat maut kohtaavat ainutlaatuisen tunnelman. Brunssin maut on suunniteltu vastuullisuus sekä terveellisyys mielessä, herkuttelua unohtamatta. Löydät menusta paljon tuoreita kasviksia ja kalaa sekä klassikoita Havenin tyyliin.

Brunssi on tarjolla Restaurant Havenissa, joka sijaitsee merikapteeni Sundmanin entisessä asuintalossa. Rakennus on yksi Helsingin keskustan vanhimmista – ja kauneimmista – kivitaloista. Huomaamattoman porttikongin kautta pääset portaita pitkin upeaan, romanttiseen ruokasaliin, jossa kakluunit ja merinäköala luovat ainutlaatuisen tunnelman. Todellinen salattu paratiisi kivenheiton päässä Kauppatorilta!


  • Mikä? Helsingin ihastuttavin sunnuntaibrunssi
  • Milloin? Sunnuntaisin klo 12.30 – 15 (pois lukien pääsiäisenä) – viimeiset pöytävaraukset klo 13.45
  • Missä? Restaurant Haven, Unioninkatu 17, 00130 Helsinki
  • Paljon? 40 € / henkilö, alle 12v puoleen hintaan
  • Erikoisruokavaliot? Rakkaudella huomioitu jo valmiiksi; menu on kasvis-kalapainotteinen ja vegaanisia tuotteita löytyy myös runsaasti! Tiedustele lisää: events@hotelhaven.fi
  • Erikoispäivät? Havenly Jazz Brunch 10.3.2024 esiintyjänä jazzduo Manuel Dunkel ja Jonas Metsäkylä

Lämpimästi tervetuloa kokemaan unohtumaton, ihana Havenin brunssi ❤️

(Havenly Brunch suljettu Pääsiäisenä 31.3.)


Havenly Jazz Brunch 10.3.2024 – mukana Manuel Dunkel & Jonas Metsäkylä

Tenorisaksofonisti Manuel Dunkel on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomi-jazzin vahvimmista äänistä jo 1990-luvulla. Hänet palkittiin Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinnolla vuonna 2011. Kitaristi Jonas Metsäkylä tunnetaan johtamiensa yhtyeiden, Jonas Metsäkylä Trion ja Skogby Quintetin lisäksi aktiivisena soolokitaristina sekä työskentelystään Chuck Israelsin kanssa.

Nyt nämä kaksi taituria käynnistävät yhteistyönsä konsertoimalla Savoy JAZZFestin päättävän brunssin yhteydessä 10.3. Heidän nautittava ohjelmistonsa koostuu jazztradition suurimpien säveltäjien klassikoiksi ja standardeiksi muodostuneista teoksista.

Varmistat paikkasi Havenin jazz-brunssille varaamalla pöydän varauskalenteristamme täältä.

Brunssin hinta 40 € / henkilö.
Kuohuviinilasi Savoy JAZZFestin konserttilipulla etuhintaan 6,50 €.

Havenly Brunch & Stay

Taivaallinen viikonloppu Havenissa: saavutte lauantaina oman huoneen tai sviitin rauhaan, rentoudutte ja nautiskelette yhdessäolosta ystävän tai rakkaan kanssa, nukutte pitkään, ja juhlistatte viikonloppua sunnuntaiaamun Havenly Brunch -brunssilla.

  • Veloitukseton internet
  • Parhaan hinnan takuu

Miksi varata suoraan sivuiltamme hotelhaven.fi →
Varaa nyt

Saapuminen

Lähtö