Havenin brunssi – Havenly Brunch

Havenin brunssi on uusi, ainutlaatuinen viikonloppubrunssi Helsingin keskustassa. Brunssi on vastustamaton yhdistelmä herkkuja ja vastuullisia valintoja, elämyksen kruunaa upea miljöö merinäköalalla.

Havenin Executive Chef Toni on rakkaudella suunnitellut herkullisen kokonaisuuden, jossa parhaat maut kohtaavat ainutlaatuisen tunnelman. Brunssin maut on suunniteltu vastuullisuus sekä terveellisyys mielessä, herkuttelua unohtamatta. Löydät menusta paljon tuoreita kasviksia ja kalaa sekä klassikoita Havenin tyyliin.

Brunssi on tarjolla Restaurant Havenissa, joka sijaitsee merikapteeni Sundmanin entisessä asuintalossa. Rakennus on yksi Helsingin keskustan vanhimmista – ja kauneimmista – kivitaloista. Huomaamattoman porttikongin kautta pääset portaita pitkin upeaan, romanttiseen ruokasaliin, jossa kakluunit ja merinäköala luovat ainutlaatuisen tunnelman. Todellinen salattu paratiisi kivenheiton päässä Kauppatorilta!


  • Mikä? Helsingin ihastuttavin viikonloppubrunssi
  • Milloin? Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12.30 –15 (pois lukien pääsiäisenä) – viimeiset pöytävaraukset klo 13.45
  • Missä? Restaurant Haven, Unioninkatu 17, 00130 Helsinki
  • Paljon? 40 € / henkilö, alle 12v puoleen hintaan
  • Erikoisruokavaliot? Rakkaudella huomioitu jo valmiiksi; menu on kasvis-kalapainotteinen ja vegaanisia tuotteita löytyy myös runsaasti! Tiedustele lisää: events@hotelhaven.fi

Lämpimästi tervetuloa kokemaan unohtumaton, ihana Havenin brunssi ❤️
Erikoispäivinä menulla myös teemaan sopivia spesialiteetteja:

7.–8.10. Stadin Silakkamarkkinat

11.–12.11. IsänpäiväHavenly Brunch & Stay

Taivaallinen viikonloppu Havenissa on nyt todellisuutta. Saavutte perjantaina tai lauantaina ylellisen huoneen tai sviitin rauhaan, rentoudutte ja nautiskelette yhdessäolosta ystävän tai rakkaan kanssa, nukutte pitkään, ja lopuksi juhlistatte viikonloppua aamun Havenly Brunch -brunssilla.

  • Veloitukseton internet
  • Parhaan hinnan takuu

Miksi varata suoraan sivuiltamme hotelhaven.fi →
Varaa nyt

Saapuminen

Lähtö