Hotel Haven – Helsingin sydämessä

Boutique-hotelli Helsingissä

Hotel Haven, tarjoaa lämminhenkistä kodikkuutta, eksklusiivista viihtyvyyttä ja korkealuokkaisia palveluja.

Hotellin 137 yksilöllistä ja hyvinvarusteltua huonetta sekä korkealuokkaiset ravintola- ja kokouspalvelut odottavat sinua kauniissa Kauppatorin miljöössä. Hotellin upeat aulatilat luovat ainutlaatuista tunnelmaa. Viihtyisässä Bar Havenissa voit nauttia kupillisen lämmintä ja istua iltaa rennosti lasillisen äärellä. Lounge-tyylinen baari on täydellinen kohtaamispaikka ystäville. Emme ole myöskään unohtaneet liikuntaesteisiä: hotelliimme ja aamiaiselle on saatavilla esteetön kulku ja osa huoneistamme on erikseen liikuntaesteisille suunniteltuja. Lisätietoja näistä saatte vastaanotostamme.

Olitpa sitten liikematkalla, aikeissa shoppailla, hakea kulttuurielämyksiä, katsoa nähtävyyksiä tai nauttia pääkaupungin ilmapiiristä, keskeisen sijaintinsa ansiosta Hotel Haven on täydellinen lähtöpiste kaikille seikkailuillesi.

Ympäristö ja kestävä matkustaminen on meille myös sydämen asia, ja kannamme ylpeänä Green Key -sertifikaattia.

Herkullinen hotelliaamiainen

Hotel Havenin aamiainen on katettu hotellin Etelärannan puoleiseen rakennukseen, tunnelmalliseen ja historialliseen Sundmanin taloon. Ravintola on oivallinen valinta kaikille, jotka haluavat viettää aamun upeissa puitteissa. Ravintolasalin ikkunoista avautuu näkymä Kauppatorille, kohti merellistä Helsinkiä.

Kokoustilat moneen tarpeeseen

Hotel Haven tarjoaa monipuoliset kokouspalvelut niin pienen kuin suurenkin vierasmäärän tarpeisiin. Valittavanasi on Haven Meetingsin kaksi kokoushuonetta jopa 30 hengen tilaisuuksiin, tilava auditorio 62 hengelle sekä Hotel Havenin kaksi uutta, upeaa konferenssihuonetta.


Hotel Haven sijaitsee kauniissa Helsingin keskustassa

Löydä perille

Hotel Havenin asiakkaat saavat 20 % alennuksen Q-Park Kasarmitorin pysäköintimaksuista

Pysäköinti

Hotel Havenin kuntosali on avoinna 24/7

Kuntosali

Hotel Haven tilat ovat monipuoliset

Hotel Haven 3D-kierros

Vastuullisuus

Yhteistyökumppanit

Hotel Haven – Helsingin sydämessä

Hotel Haven on luksushotelli Helsingin sydämessä. Arvoasuinalueella, aivan Etelärannan ja Kauppatorin välittömässä läheisyydessä sijaitseva Hotel Haven kutsuu luokseen viihtymään tyylikkäisiin huoneisiin.

Lue lisää
  • Veloitukseton internet
  • Parhaan hinnan takuu

Miksi varata suoraan sivuiltamme hotelhaven.fi →
Varaa nyt

Saapuminen

Lähtö