Pikkujoulut Hotel Havenissa

Unohtumattomat puitteet pikkujouluille

Kun kauppias G.W. Sundman juhli aikanaan joulua Helsingin paraatipaikalle rakennuttamassaan talossa, hän tuskin aavisti, että 200 joulua myöhemmin samaisessa rakennuksessa palvelee korkeatasoinen ravintola.

Kauppatorin laidalla sijaitseva Restaurant Haven tarjoaa unohtumattomat puitteet niin yritysten, perheiden kuin ystäväseurueidenkin pikkujouluille jopa 100 henkilön tilaisuuksiin. Ravintolan suurista ikkunoista aukeavat huikeat näkymät Kauppatorille ja Helsingin empirekeskustaan ja viiteen pastellinsävyiseen salonkiin mahtuu monta juhlijaa niin istuvalle illalliselle kuin cocktail-tilaisuuteenkin. Pienemmässä porukassa saatte juhlia oman salonkinne rauhassa.

Hyvään ruokaan ja juomaan suhtaudutaan Havenissa intohimoisesti, ja tarjoiluksi voittekin valita niin pitkän kaavan illallisen pöytiin tarjoiltuna, buffeena tai vaikka kevyet canapet.

Nyt juhlimme yhdessä juuri sellaiset juhlat, kun sinulle ja seurueellesi sopii! Ota siis rohkeasti yhteyttä!


Tutustu esimerkkimenuun alapuolelta.
3 ruokalajin illallinen 68 € / hlöPikkujoulujen minimimyynti Restaurant Havenissa alkaen 1500 €.Tiedustelut ja tarjouspyynnöt myyntipalvelustamme:

09 5619 2703 I events@hotelhaven.fi

Yövy pikkujouluhinnoin

Pikkujouluillan jälkeen on taivaallista herätä Hotel Havenin seesteisen ylellisestä rauhasta. Tiedustele myyntipalvelustamme ja majoitu pikkujoulujen yhteydessä etuhintaan.

Tutustu myös muihin Kämp Collection Hotelsin pikkujoulumahdollisuuksiin.

Tervetuloa viettämään unohtumattomattomia pikkujouluja Restaurant Haveniin. Tarjoamme upeat puitteet onnistuneisiin juhliin niin yrityksille kuin ystäväseurueille.

Joululounas 12.–22.12.2023

Restaurant Havenin perinteitä ja modernia keittotaitoa yhdistelevä joululounas tarjoillaan keskellä merellistä Helsinkiä, Sundmanin talon ainutlaatuisessa miljöössä.

Havenly Christmas

Huumaavaa omenan tuoksua, ripaus neilikkaa, ja höyryävää lämpöä. Bar Havenin oma signature-glögi Havenly Christmas 13,50 € – saatavilla nyt. Tervetuloa lounge baariimme nauttimaan joulun odotuksesta takkatulen äärellä!

Tasokas Superior tarjoaa kodikkaan leposijan rentoutumiseen.

Yllätä elämyslahjalla

Meiltä löydät myös lahjakortteja henkilökunnan, jäsenten ja ystävien ilahduttamiseen juhlakautena.

Majoitu jouluna Hotel Havenissa tai varaa jouluillallinen

Havenly Christmas 24.12.

Tänä jouluna kaupunki on vain meidän. Vietä joulu Kauppatorin merellisissä maisemissa ja nauti jouluillallisesta Restaurant Havenissa.

Uusivuosi Havenissa

Kohota malja uudelle vuodelle Helsingin sydämessä, samalla tunnelmoiden omassa rauhassa. Juhlaillallinen Restaurant Havenissa viimeistelee ikimuistoisen illan.

Kokoukset & tapahtumat

Hotel Haven tarjoaa monipuoliset kokous-, juhla- ja tapahtumapalvelut niin pienen kuin suurenkin vierasmäärän tarpeisiin. Valittavanasi on ainutlaatuinen Restaurant Haven, neljä kokoustilaa sekä tilava 62 henkilön auditorio.

  • Veloitukseton internet
  • Parhaan hinnan takuu

Miksi varata suoraan sivuiltamme hotelhaven.fi →
Varaa nyt

Saapuminen

Lähtö