Pikkujoulut Hotel Havenissa

Unohtumattomat puitteet pikkujouluille

Kun kauppias G.W. Sundman juhli aikanaan joulua Helsingin paraatipaikalle rakennuttamassaan talossa, hän tuskin aavisti, että 200 joulua myöhemmin samaisessa rakennuksessa palvelee korkeatasoinen ravintola.

Kauppatorin laidalla sijaitseva Restaurant Haven tarjoaa unohtumattomat puitteet niin yritysten, perheiden kuin ystäväseurueidenkin pikkujouluille jopa 100 henkilön tilaisuuksiin. Ravintolan suurista ikkunoista aukeavat huikeat näkymät Kauppatorille ja Helsingin empirekeskustaan ja viiteen pastellinsävyiseen salonkiin mahtuu monta juhlijaa niin istuvalle illalliselle kuin cocktail-tilaisuuteenkin. Pienemmässä porukassa saatte juhlia oman salonkinne rauhassa.

Hyvään ruokaan ja juomaan suhtaudutaan Havenissa intohimoisesti, ja tarjoiluksi voittekin valita niin pitkän kaavan illallisen pöytiin tarjoiltuna, buffeena tai vaikka kevyet canapet.

Nyt juhlimme yhdessä juuri sellaiset juhlat, kun sinulle ja seurueellesi sopii! Ota siis rohkeasti yhteyttä!


Tutustu esimerkkimenuun alapuolelta.
3 ruokalajin illallinen 68 € / hlöPikkujoulujen minimimyynti Restaurant Havenissa alkaen 1500 €.Tiedustelut ja tarjouspyynnöt myyntipalvelustamme:

09 5619 2703 I events@hotelhaven.fi

Yövy pikkujouluhinnoin

Pikkujouluillan jälkeen on taivaallista herätä Hotel Havenin seesteisen ylellisestä rauhasta. Tiedustele myyntipalvelustamme ja majoitu pikkujoulujen yhteydessä etuhintaan.

Tutustu myös muihin Kämp Collection Hotelsin pikkujoulumahdollisuuksiin.

  • Veloitukseton internet
  • Parhaan hinnan takuu

Miksi varata suoraan sivuiltamme hotelhaven.fi →
Varaa nyt

Saapuminen

Lähtö