Hiihtoloma Helsingissä

Talvilomalla merellinen Helsinki tarjoaa upeita talvisen kaupungin hetkiä, talviuintia ja kiinnostavia nähtävyyksiä. Suomenlinnassa koet maailmanperintökohteen taian, ja koko perheen kanssa on ihana kellahtaa lämpimän peiton alle tunnelmallisen retken jälkeen.

Tutustu majoitusetuihimme

Family

Helsinki-seikkailulle perheen kanssa? Hotel Havenin keskeinen sijainti Kauppatorin naapurissa Helsingin sydämessä antaa täydellisen tukikohdan monenlaisiin perheiden yhteisiin hetkiin ja aktiviteetteihin. Majoittuessasi koko perheen kanssa, Haven tarjoaa lisähuoneen 50 % edullisemmin.

Viivy hetki pidempään

Viivy pidempään luonamme, nauti tunnelmallisesta Hotel Havenista Kauppatorin kupeessa keväisen Helsingin sydämessä sekä nappaa viipymäetusi.

Hiihtolomaviikkojen hurmaa lasten kanssa

Hotel Haven Kauppatorin kupeessa Helsingissä on täydellinen hiihtolomakohde seikkailulle perheen kanssa.

Hiihtolomaviikkojen 8–9 ajan aamiaisellamme tarjoillaan lasten taattuja suosikkeja nakkeja sekä lettuja hillolla ja kermavaahdolla. Huoneeseen perheen pikkuiset saavat tietenkin mukaan myös herkkuja ja värityskirjan.

Yhdistettävät huoneemme takaavat mukavimman perheloman: aikuiset saavat oman rauhan, kun lapset saavat temmeltää ja nukkua oven toisella puolella.

Tee retki maailmanperintökohteeseen

Suomenlinna ei suinkaan nuku talviunta: lauttamatka ainutlaatuisen linnoituksen luo sekä kierros uljaiden muurien suojassa on aivan oma elämyksensä talvella. Lue lisää.

  • Veloitukseton internet
  • Parhaan hinnan takuu

Miksi varata suoraan sivuiltamme hotelhaven.fi →
Varaa nyt

Saapuminen

Lähtö