Yhdistettävät huoneet

Perheen tai ystävien kanssa matkustaessa yhdistettävät huoneet väliovella tai -käytävällä antavat lisää tilaa ja rauhaa. Yhdistettävissä huoneissa pääsee viettämään aikaa rakkaimpien kanssa hyvin yhdessä, mutta on mahdollista nukuttaa lapset toiseen huoneeseen ja nauttia illasta omalla puolella. Ystävien kanssa staycationilla kaikki voivat viettää aikaa yhdessä isossa huoneessa, kuitenkin kahdesta kylpyhuoneesta nauttien. Alta löydät huoneet, jotka ovat mahdollista yhdistää keskenään joko väliovella tai -käytävällä.

Yhdistettävät huoneet Hotel Havenissa:

  • Grand Deluxe & Superior
  • Grand Deluxe & Grand Deluxe
  • Grand Deluxe & Grand Deluxe & Superior
  • Helsinki Sviitti & Superior
  • Grand Deluxe Harbour Seaview & Superior
  • Town Square Sviitti & Superior

Huoneet perheille ja ystäville

Osaan huoneistamme mahtuu kolme tai neljä vierasta, jolloin osa vieraista voi nukkua 120 cm leveällä vuodesohvalla tai huoneeseen tuotavalla lisävuoteella. Grand Deluxe -huoneeseen tai Helsinki-sviittiin on mahdollista varata kaksi lisävuodetta. Neljälle vieraalle suosittelemme kuitenkin kahta yhdistettävää huonetta. Yhdistettävät huoneet tarjoavat mukavat vuoteet kaikille neljälle majoittujalle, kaksi kylpyhuonetta sekä enemmän yhteistä oleskelutilaa majoituksen ajaksi. Huoneeseen on mahdollista saada myös vauvansänky.

Viiden tai kuuden vieraan seurueelle suosittelemme joko kolmen huoneen yhdistelmää, Grand Deluxe & Grand Deluxe & Superior, tai sviitti & huone -yhdistelmää. Isommalle seurueelle sviitit tarjoavat tilavan olohuoneen yhteiseen oleskeluun ja kolmen huoneen yhdistelmä tarjoaa tilavuuden lisäksi kolme kylpyhuonetta.

Perhelomille tarjoamme 50 % alennuksen toisen samanhintaisen tai edullisemman huoneen hinnasta. Lue lisää Family-edusta täältä tai kysy lisää myyntipalvelustamme.

Yhdistettävien huoneiden varaukset sekä lisätietoja myyntipalvelustamme:

+358 9 5619 2703
sales@hotelhaven.fi

  • Veloitukseton internet
  • Parhaan hinnan takuu

Miksi varata suoraan sivuiltamme hotelhaven.fi →
Varaa nyt

Saapuminen

Lähtö