Family

Perheen kanssa Haveniin – lisähuone 50 % edullisemmin.


Helsingissä riittää nähtävää ja tekemistä koko perheelle. Tarjoamme 50 % alennuksen toisen samanhintaisen tai edullisemman huoneen hinnasta. Hinnat alkaen kahdelle huoneelle 291 €/yö.

Family majoitusetu sisältää:

  • yhden yön majoituksen valitussa huoneluokassa
  • herkullisen aamiaisbuffetin merinäköalalla
  • 50 % alennuksen toisen samanhintaisen tai edullisemman huoneen hinnasta, mikäli huoneet on varattu samalla nimellä. Etu koskee alle 21-vuotiaille varattuja lisähuoneita. Etu koskee päivän päivän joustavaa, aamiaisen sisältävää huonehintaa.

Räätälöimme mielellämme yksilöllisen kokonaisuuden toiveidenne mukaisesti. Hotel Havenista löytyy myös väliovella varustettuja huoneita, jolloin tilaa riittää suuremmallekin perheelle.


Tiedustelut myyntipalvelusta:

Puh. 09 5619 2749 I reservations@hotelhaven.fi


Ehdot ja rajoitukset:

Perutuusehto viimeistään edellispäivänä klo 18. Etu on voimassa saatavuuden mukaan ja pidätämme oikeuden tehdä muutoksia sen voimassaoloaikoihin.

Perheiden Helsinki

Unohtumattomia seikkailuja kaiken ikäisille.

Lähde aistikkaalle makumatkalle Lilla Robertsiin.

Kämp Collection Hotelsin ravintolat

Lähde aistikkaalle makumatkalle Kämp Collection Hotelsin ravintoloihin.

Rakkauskirjeitä Havenista

Liity Hotel Havenin uutiskirjeen tilaajaksi. Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaedut sekä kutsuja tapahtumiimme. Uutiskirjeentilaajana annat markkinointiluvan Hotel Havenille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Toivottavasti tapaamme pian.

  • Veloitukseton internet
  • Parhaan hinnan takuu

Miksi varata suoraan sivuiltamme hotelhaven.fi →
Varaa nyt

Saapuminen

Lähtö