Tall Ships Races 2024

Tall Ships Races on suurten purjelaivojen kilpailu, jonka tarkoituksena on edistää kansainvälistä ystävyyttä ja kouluttaa nuoria purjehdustaidossa. Purjehdukset tuovat yhteen ihmisiä eri kansallisuuksista, uskonnoista ja kulttuureista ja kiertävät useissa kansainvälisissä satamissa, edistäen kansainvälistä ystävyyttä ja yhteistyötä.

Helsinki toimi edellisen kerran The Tall Ships Races -tapahtuman näyttämönä vuonna 2013 ja toivottaa laivaston tervetulleeksi viidennen kerran vuonna 2024. Hotel Havenilla on nyt myös ilo toimia tapahtuman virallisena yhteistyökumppanina.

Haven sijaitsee ihanteellisella paikalla Etelärannassa, eli pääsemme nauttimaan festivaalitunnelmasta ja upeista purjelaivoista aivan naapurissa. Haven onkin loistava paikka majoittua tai vierailla baarissa ja ravintolassa kokemassa Tall Ships Races -tunnelmaa tapahtuman aikana 4.–7. heinäkuuta 2024.

Herkuttele Havenissa 4.–6.7. Tall Ships Races -tunnelmalla

Tall Ships Races Bar Havenissa

Tall Ships Races -viikonloppuna 4.–6.7. Bar Havenissa ja ihastuttavalla sisäpihan terassillamme tarjolla makoisa kesäetu: kaksi Havenin burgeria tai salaattia & kaksi olutta tai lasia talon viiniä yhteishintaan 49 € (norm. 60 €).

Lisäksi baarimestarimme luo teemaan sopivan cocktailin, jolla pääset seiloritunnelmaan tapahtuman ajan. Ahoi ja tervetuloa nautiskelemaan!

Tall Ships Races Menu

Bar Havenin ruokamenun tuotteiden lisäksi tapahtumaviikonlopun ajan tarjoilemme baarissa, terassilla ja upeassa Restaurant Havenissa spesiaalia Tall Ships Races -menua merellisin mauin. Piipahda ravintolaan nautiskelemaan ja ihastelemaan laivoja –Sundmanin talosta näkymä suoraan majesteettisiin purjelaivoihin Eteläsatamassa.

Menu on saatavilla 4.–6.7. ja julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Yövy Havenissa, paraatipaikalla purjelaivojen bongaukseen

Hotel Havenin Etelärannan puoleisista ikkunoista avautuu suora näkymä Tall Ships Races -laivojen ihasteluun, ja paraatipaikoille kävelet vain pari minuuttia hotellistamme. Varaa yöpymisesi nyt, niin varmistat ainutlaatuisen kesäelämyksen yhdessä vaikka koko perheen kanssa.

Havenin piknik

Rakkauden satama Haven tarjoaa ihastuttavan piknik-elämyksen huoneessa tai sviitissä nautittuna, piknik-korin voi myös tilata ennakkoon noudettavaksi suunnatessasi puistoon tai merenrantaan nautiskelemaan. Lue lisää ja varaa piknik-elämys Havenista.

  • Veloitukseton internet
  • Parhaan hinnan takuu

Miksi varata suoraan sivuiltamme hotelhaven.fi →
Varaa nyt

Saapuminen

Lähtö