Rakkautta Havenissa

Nauti yhdessäolosta Havenin rakkauden satamassa!

Rakkauden merkitystä elämässä ei voi liiaksi korostaa. Rakkaus on jotain ainutlaatuisen ihanaa ja yhteistä aikaa tulee vaalia. Juhlimme Havenissa rakkautta koko helmikuun ajan – tutustu kaupungin ihanimpaan brunssiin Havenly Brunch, vietä hetki rakkaan kanssa Bar Havenissa tai yllätä kumppanisi romanttisilla majoituselämyksillämme.

Valitse alta suosikkisi ja varaa rakkauden hetki, lämpimästi tervetuloa.


Elämyksiä ystävyyden & rakkauden juhlaan

Havenly Brunch

Havenly Brunch on herkullinen kokonaisuus brunssiklassikoita ja Havenin erikoisuuksia, elämyksen kruunaa upea miljöö merinäköalalla. Lämpimästi tervetuloa ❤️

Ilahduta rakasta lahjakortilla

Tunnet ystäväsi ja rakkaasi parhaiten, ja tiedät millaisella lahjalla ilahduttaa heitä parhaiten – me autamme ja tarjoamme upeat elämykset helposti lahjakortteina annettaviksi.

Bar Havenissa vietät hauskan illan samppanjan ja ystävien kanssa

Rakkautta Bar Havenissa

Tervetuloa nauttimaan tunnelmallisia hetkiä Bar Haveniin! Treffit uuden tuttavuuden tai tärkeimmän rakkaan kanssa – Bar Haven tarjoaa upeat puitteet ikimuistoisiin kohtaamisiin.

Havenin piknik

Rakkauden satama Haven tarjoaa ihastuttavan piknik-elämyksen huoneessa tai sviitissä nautittuna, piknik-korin voi myös tilata ennakkoon noudettavaksi suunnatessasi puistoon tai merenrantaan nautiskelemaan. Lue lisää ja varaa piknik-elämys Havenissa nyt.

Kuohuva rakkaus -majoituselämys

Juhli elämää ja nauti irtiotosta sinulle tärkeän ihmisen kanssa. Loimme Kuohuva rakkaus -hotelliloman, sillä "minä rakastan sinua" ei voi koskaan sanoa liian usein! Elämys sisältää pullon kuohuviiniä ja myöhäisen uloskirjautumisen – tervetuloa nostamaan malja ystävyydelle, rakkaudelle tai perheelle!

Rakkauden Huumaa -elämys

Hääyöksi, vuosipäivän viettoon tai vain yhteiseen irtiottoon suunniteltu romanttinen hotellielämys Havenissa sisältää ylellisen yöpymisen lisäksi samppanjaa, suklaata ja myöhäisen huoneluovutuksen.

Havenly Brunch & Stay

Taivaallinen viikonloppu Havenissa: saavutte lauantaina oman huoneen tai sviitin rauhaan, rentoudutte ja nautiskelette yhdessäolosta ystävän tai rakkaan kanssa, nukutte pitkään, ja lopuksi juhlistatte viikonloppua aamun Havenly Brunch -brunssilla.

Rakkauskirjeitä Havenista

Liity Hotel Havenin uutiskirjeen tilaajaksi. Saat ensimmäisenä parhaat hotelli- ja ravintolaedut sekä kutsuja tapahtumiimme. Uutiskirjeentilaajana annat markkinointiluvan Hotel Havenille, Kämp Collection Hotelsille ja Strawberrylle tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Toivottavasti tapaamme pian.

  • Veloitukseton internet
  • Parhaan hinnan takuu

Miksi varata suoraan sivuiltamme hotelhaven.fi →
Varaa nyt

Saapuminen

Lähtö