Joulun juhlaillallinen

Restaurant Havenin joulun juhlaillallisilla kokoonnutaan Helsingin parhaalle paikalle nauttimaan huikeista mauista, Kauppatorille avautuvista näkymistä ja joulun tunnelmasta.


Jouluaaton illallinen 24.12.2023

Jouluaaton juhlavalla illallisella nautit valintasi mukaan herkullisen pääruoan ja Joulun makuja taidokkaasti yhdistelevät alku- ja jälkiruokabuffetit viimeistelevät kokonaisuuden. Menun hinta: 70 € per henkilö (alle 4v ilmaiseksi, 4-12v -50%).Lisätiedot ja tiedustelut:

09 5619 2703 I events@hotelhaven.fi

Joulun juhlaillallinen kuuluu myös Havenly Christmas -majoituspakettiin. Voit varata Havenly Christmas -elämyksen alla olevasta linkistä.

Tutustu majoituspakettiimme ja joululounaisiin

Majoitu jouluna Hotel Havenissa tai varaa jouluillallinen

Havenly Christmas 24.12.

Tänä jouluna kaupunki on vain meidän. Vietä joulu Kauppatorin merellisissä maisemissa ja nauti jouluillallisesta Restaurant Havenissa.

Tervetuloa viettämään unohtumattomattomia pikkujouluja Restaurant Haveniin. Tarjoamme upeat puitteet onnistuneisiin juhliin niin yrityksille kuin ystäväseurueille.

Joululounas 12.–22.12.2023

Restaurant Havenin perinteitä ja modernia keittotaitoa yhdistelevä joululounas tarjoillaan keskellä merellistä Helsinkiä, Sundmanin talon ainutlaatuisessa miljöössä.

  • Veloitukseton internet
  • Parhaan hinnan takuu

Miksi varata suoraan sivuiltamme hotelhaven.fi →
Varaa nyt

Saapuminen

Lähtö