Merellisiä elämyksiä

Koe merellinen Helsinki yksityisellä moottoriveneellä tai nauti vauhdin huumasta RIB-venesafarilla. Yhteistyökumppanimme Burn Out City luo elämyksiä toiveittesi mukaisesti jopa samana päivänä.


Day Cruiser

Koe Helsingin saariston kauneimmat maisemat kolmen tunnin yksityisellä veneretkellä kokeneen kipparin kyydissä. Nähtävää riittää, sillä Helsingin edustalla on yli 300 saarta. Veneretkellä risteillään muun muassa läpi kapeiden kanaalien historialliseen Suomenlinnaan, tutustutaan Vallisaaren 1800-luvun linnoituksiin ja ihastutaan kauniiseen Kuninkaansaaren luonnonsuojelualueeseen. 

Tai miltä kuulostaisi piknik Pihlajasaaren valkoisille hiekkarannoille tai auringonlaskuun lipuminen ystäviesi tai perheen kanssa veneen kannella nautiskellen? Tämä kaikki on mahdollista, sillä retki toteutetaan sinun toiveittesi mukaisesti.

Osallistujamäärä: 1–5 henkilöä/vene
Retken kesto: 3 tuntia

605,00 € (sis. ALV 10 %)


RIB Safari

Isolla RIB-veneellä suurempikin seurue voi nauttia saaristosta ja sen luonnosta, tai tyydyttää vauhdinnälkäänsä avomerellä (veneen huippunopeus on 100 km/h). Kahden tunnin kierroksella näet pääkaupunkiseudun saariston kauneimmat maisemat, kuuluisimmat nähtävyydet (mm. presidentin linna, Kaivopuisto ja Suomenlinna) ja tutustut luontoon ja mahdollisesti hylkeisiin sään salliessa. Matkan aikana nautitaan kahvia ja maittavia eväitä saarelle rantautuen.

RIB Safariin kuuluu aina täydellinen varustus kaikille osanottajille, ja turvallisuudesta ei tingitä. RIB-veneeseen mahtuu 12 asiakasta ja mukana on kahden hengen ammattitaitoinen miehistö. 

Osallistujamäärä: max. 12 henkilöä/vene
Retken kesto: 2 tuntia

1870,00 € (sis. ALV 10 %)


Tiedustelut ja varaukset vastaanotostamme: 

09 681 930 I info@hotelhaven.fi

  • Veloitukseton internet
  • Parhaan hinnan takuu

Miksi varata suoraan sivuiltamme hotelhaven.fi →
Varaa nyt

Saapuminen

Lähtö