HUONE-ESITTELY

Hotel Havenissa on viisi huonetyyppiä: Comfort, Style, Lux Lux sea view ja Suite, joissa korkealuokkainen laatu ulottuu pienimpäänkin yksityiskohtaan. Nauti Elemiksen aromaattisista spa-tuotteista ja kietoudu hienosta egyptiläisestä puuvillasta valmistettuun kylpytakkiin. Katsele elokuvia Bang & Olufsenin viihdejärjestelmällä. Mahtavissa King Size -vuoteissa rauhalliseen uneen siivittävät silkinpehmeät petivaatteet.

Tarjolla on huoneita myös erityistarpeisiin: combi-huone lisätilaa kaipaaville, esteettömän kulun huoneita sekä upea sviitti erityisiin juhlahetkiin. Tutustu huoneisiin, katso virtuaaliesittelyt ja varmista parhaat paikat hotellielämykseesi.

Huonevarusteluun kuuluvat mm.

  • ilmastointi
  • ylellisen pehmeä King Size -vuode
  • egyptinpuuvillaiset vuodevaatteet
  • Bang & Olufsenin viihdekeskus
  • spa-tyylinen kylpyhuone, erikoisuutena
  • Elemiksen tuotteet sekä kylpyhuone-tv
  • minibaari
  • tallelokero pistorasialla

           


Comfort

Tasokas Comfort tarjoaa kodikkaan leposijan rentoutumiseen. Nauti ainutlaatuisesta kylpylätunnelmasta, katsele elokuvia, kuuntele mielimusiikkiasi ja nuku pehmeästi upeassa vuoteessa.


Style

Style luo täydelliset puitteet unohtumattomalle hotellikokemukselle. Rentoudu mukavasti sohvalla, nauti erityisestä kylpylätunnelmasta ja nuku sikeästi ylellisessä vuoteessa. Style-huoneista löytyy myös kätevä tila työskentelyyn. 

Lux Sea view

Upealla merinäköalalla varustettu makuuhuone, jonka toivoisit kotiisi! Kun vaadit huoneeltasi paljon, avara ja tunnelmallinen Lux on täydellinen valinta. Jopa 35 m2 suuruisissa huoneissa rentoudut ja nautit ylellisten yksityiskohtien luomasta kokonaisuudesta.
 

Lux

Kun vaadit huoneeltasi paljon, avara ja tunnelmallinen Lux on täydellinen valinta. Jopa 50 m2 suuruisissa huoneissa rentoudut ja nautit ylellisten yksityiskohtien luomasta kokonaisuudesta.

Sviitti

Upea sviitti täyttää vaativimmankin vieraan toiveet. Upean huoneen lukuisat erityispiirteet takaavat unohtumattoman vierailun Helsingissä. Sviitti on parasta mitä Hotel Havenilla on tarjota.

Uusimpien viihdelaitteiden ja spa-tyylisten kylpytilojen lisäksi yli 80 m2 suuruisessa sviitissä on erillinen makuutila ja oma olohuone, jossa voit järjestää pienimuotoisia kokouksia tai vaikkapa nauttia tunnelmallisen illallisen. Anna mielesi levätä, rentoudu takkatulen äärellä ja ihaile upeita auringonlaskun värittämiä maisemia Kauppatorista, Presidentinlinnasta ja Uspenskin katedraalista.


SuomiSuomiEnglishEnglish

Instagram

Pinterest Button