Sue Ellen -illallispaketti

Lämmin. Kutsuva. Vieraanvarainen. Herkullinen.


Ravintola Sue Ellen on täynnä rentoa, merellistä tunnelmaa! Ravintolan monipuolinen menu koostuu runsaista mauista ja herkullisista merenelävistä, joihin inspiraatiota on ammennettu sijainnista meren äärellä sekä aavistus muista rannikkokaupungeista, niin Euroopan kuin Yhdysvaltain laidalla.

Yöpymisen lisäksi elämykseen kuuluu oman valintasin mukaan neljän ruokalajin illallinen tai upea äyriäisvati. Illallinen sisältää sesongin parhaista kaloista ja kasviksista valmistettuja päivittäin vaihtuvia annoksia. Äyriäisvati sisältää ostereita, savustettuja- ja keitettyjä katkarapuja, merirapuja, taskuravun saksia, partaveitsisimpukoita ja keltaevätonnikala. Äyriäisvadin lisäksi tarjoillaan briossia, aiolia, mignonettea ja hot saucea.

Sue Ellen -illallispaketti kahdelle sisältää:

  • Majoituksen valitussa huoneluokassa
  • Neljän ruokalajin illallisen tai äyriäisvadin kahdelle Sue Ellenissä (ei sisällä juomia)
  • Herkullisen aamiaisbuffetin merinäköalalla
  • Huoneenluovutuksen klo 14

Sue Ellen -illallispaketti kahdelle alk. 290 € / yö. Erittäin rajattu saatavuus, joten tee varaus pian!

Varaukset ja tiedustelut myyntipalvelustamme:

Puh. +358 9 5619 2703 I sales@hotelhaven.fi

Paketti on voimassa ke–la tuloille. Varaukset min. 3 päivää ennen saapumista. Maksuton peruutus kaksi päivää ennen saapumista klo 16 mennessä. Paketti on voimassa saatavuuden mukaan ja pidätämme oikeuden tehdä muutoksia sen voimassaoloaikoihin. Pakettia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

  • Veloitukseton internet
  • Parhaan hinnan takuu

Miksi varata suoraan sivuiltamme hotelhaven.fi →
Varaa nyt

Saapuminen

Lähtö